Diagonal Boulevard

Rosa Tous

Rosa Tous

TOUS

Vicepresidenta y Consejera

Nacida en Manresa, madre de tres hijos y aficionada al yoga y la navegación, ya desde pequeña decidió estudiar Gemología, una carrera que asumió con gran pasión realizando los estudios en el prestigioso Gemological Institute of América la ciudad de Los Ángeles. Formación que complementó con programas de IESE y PADE. En la actualidad es miembro de la Junta Directiva del Col·legi Oficial de Joiers, Orfebres, Rellotgers y Gemmòlegs de Catalunya (JORG).

Es miembro de la Junta del Círculo Fortuny y del Foro de Marcas Renombradas Españolas, entidades dedicada a potenciar la imagen de las marcas de bienes y servicios de alta gama españolas en el extranjero. Es además miembro del Instituto de la Empresa Familiar i l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar. Desde 2017 preside Andema, la Asociación para la Defensa de la Marca.

Encargada, en su día, de crear el área de comunicación y márqueting internacional de la marca, impulsó el crecimiento de la empresa.

Actualmente trabaja en diferentes áreas y colabora con el desarrollo corporativo de la marca, siendo una de las mayores portavoces de Tous, favoreciendo así la relaciones interempresariales que ayudan a que la empresa siga consolidándose y creciendo dentro del mercado.

Nuria Paricio

BARCELONA OBERTA

Directora

L’actual directora gerent de Barcelona Oberta, la Unió d’Eixos Comercials Turístics, gaudeix d’una dilatada experiència professional vinculada al comerç i la restauració. Una experiència acumulada després del seu pas per la restauració com a propietària del Restaurant El Turia. Etapa en la qual teixí forts lligams amb el teixit comercial del barri. Des de sempre ha mantingut un fort compromís amb el teixit associatiu, i en aquesta etapa vinculada al món de la restauració, va estrènyer llaços amb les entitats dedicades al territori. 


Anys després esdevingué patrona fundadora i directora de la Fundació Tot Raval, formada per més de cinquanta organitzacions, altres entitats socials, associacions comercials i persones vinculades al barro del Raval. L’any 2015, de la mà del seu president, Gabriel Jené, assumeix la direcció de Barcelona Oberta per gestionar l’entitat i els seus projectes.


Al llarg d’aquests anys ha convertit Barcelona Oberta en una de les principals entitats de la ciutat, referent imprescindible en l’àmbit del comerç i del turisme. De fet, Barcelona Oberta no seria el que és sense el benfer i la feina d’aquesta lluitadora nata.

Marta Canut

LA BUL

Empresària de la moda. Fundadora i propietària.

La Marta Canut prové d´una família molt arrelada al món de tèxtil català. Amb aquesta influència, va estudiar Disseny Gràfic i Empresarials. Com a dona emprenedora, als 19 anys va fundar la seva empresa, “LA BUL”, i va ser pionera a treballar amb marques de prestigi reconegut italianes i franceses, al temps que va crear la seva pròpia marca amb els seus dissenys. La iniciativa i la dedicació constant al seu negoci, han fet de “LA BUL” un referent de moda i estil a Barcelona. Des de llavors, amb els canvis a la ciutat i en el món del retail, la Marta Canut segueix apostant per unes propostes renovades i adaptades als nous temps. Segueix dedicada en ple al seu negoci, desplegant creativitat i oferint a la seva clientela una oferta de moda actual i diferenciada, de qualitat i disseny. Coneixedora de la Diagonal, va viure de primera mà les mancances de l´avinguda, tant pel comerç com pels residents i visitants. Amb l´objectiu de millorar el territori, l’any 2010 va promoure l’Associació Diagonal Barcelona, tot fent equip amb altres operadors de la zona. Des de l’entitat va proposar, en col·laboració de l’arquitecte Esteve Terrades la reforma del tram central de la Diagonal, el qual esdevindria l’actual model d’avinguda que coneixem. Després de 10 anys com a presidenta de l´Associació Diagonal Barcelona, l’any 2017 va deixar el càrrec per donar pas a nous punts de vista i de gestió.

Elisabeth Galvany

EGO

Interiorista. Fundadora i propietària.

L’Elisabet Galvany, es va sentir atreta pel món del disseny i l’interiorisme ja des de petita. Va estudiar interiorisme en el centre Diac-Iade, acadèmia situada casualment a l’Avinguda Diagonal. Als 29 anys va posar en marxa el primer showroom especialitzat amb el mon del sofà. Des de llavors, i durant aquests vint-i-quatre anys no ha parat de treballar en el món del disseny i de l’interiorisme. Amb una constant evolució, constància i vocació renovadora ha anat introduint en les seves col·leccions i catàleg, el mobiliari d’interior i d’exterior. Sempre amb voluntat de satisfer la demanda que tenia per part dels professionals del sector, arquitectes, interioristes, promotors… És el seu tarannà, dedicar-se als seus projectes d’una forma exclusiva i personalitzada. Aquesta constància i passió per la seva feina, ha propiciat que molts dels professionals que van iniciar projectes amb ella en aquells inicis, a dia d’avui encara col·laboren plegats, i d’altres que s’han anat afegint durant el pas dels anys. Per a l’Elisabeth, cada projecte es un repte diferent , l’espai sempre canvia, els colors, els dissenys, i sobretot les i necessitats de les seves persones clientes, les assessora a cadascuna d’elles, amb honestedat, serietat, responsabilitat. Perquè el client quedi satisfet.

Anna Gener

SAVILLS AGUIRRE NEWMAN BARCELONA

Presidenta i CEO 

Des de 2007 fins 2017 va exercir la funció de Directora General d’Aguirre Newman Barcelona, dirigint un ampli equip especialitzat en diferents disciplines immobiliàries. Des de 2014 fins a 2017 va ser Sòcia del Grup Aguirre Newman i Patrona de la Fundació Aguirre Newman, després d’haver estat directora del Departament de Sòl i analista d’inversions de la firma. Anteriorment, va treballar durant sis anys com a auditora financera a Grant Thornton i a KPMG. Compromesa amb la vida econòmica i social de Barcelona, participa activament en diverses organitzacions, sent membre de la Junta Directiva de la PIMEC (Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya), membre de la Junta Directiva del Círculo Ecuestre, Consellera de l’Observatori Dona Empresa Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, Patrona de la Fundació Cares i de la Fundació Museu Picasso i membre de la Comissió Executiva de Barcelona Global. També és membre del Board a Espanya del Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Escriu periodicament en diversos mitjans digitals especialitzats en Real Estate i Economia: Eje Prime, Economia Digital I Via Empresa. Recentment ha estat guardonada com a Directiva de l’Any dins els Premis Immobiliaris Internacionals ASPRIMASIM.