Diagonal Boulevard

Qui Som

L’Associació de Comerciants de la Diagonal va néixer l’any 2010 amb l’objectiu de representar i defensar els interessos dels seus associats, comerços, establiments de restauració i altres serveis professional, per tal de dinamitzar l’activitat econòmica i associativa i ser un element de millora econòmica i social, tot promovent activitats de dinamització comercial. Des de llavors, treballem per assolir tots aquests objectius a través d’un procés de transformació de l’avinguda i la seva imatge, per esdevenir un espai obert i renovat de referència a Barcelona i amb projecció nacional i internacional tot posant en valor aquest espai únic.

presentació presidenta

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.

JUNTA DIRECTIVA

Diagonal Boulevard

Ratt Fenech

Presidenta

Teresa Guirado

VOCAL

Pau lópez

Vicepresident

Rafael Grau

Secretari

Gemma Grau

Vocal

Pau Esteva

Vocal

Elisabeth Galvany

Vocal

Lluís Vendrell

Vocal

EQUIP EXECUTIU

Diagonal Boulevard

Alex Miro

GERENT

Què Fem

L’actual junta que presideix l’Associació Diagonal Barcelona des de 2021, té com a principals objectius dinamitzar, consolidar i recolzar l’activitat econòmica dels establiments de l’avinguda Diagonal i la seva àrea d’influència. Participem de diverses entitats de promoció de la ciutat, el comerç i el turisme. Treballem com entitat que defensa els interessos dels nostres associats tot actuant com interlocutor i mediador entre establiments, altres entitats i administracions. Aportem valor afegit als nostres associats mitjançant les accions necessàries, els representem i defensem els seus interessos davant l’administració i altres organismes públics i privats. Vetllem per una Diagonal més neta, ordenada i segura, en col·laboració i acció permanent amb les diferents àrees municipals, ens públics i privats.21

visió

Esdevenir un espai obert i renovat de referència per al comerç, la restauració, el lleure i altres activitats professionals tot aprofitant els nous espais sorgits de la remodelació de la Diagonal. 

Aportar valor afegit als nostres associats mitjançant les accions oportunes, ampliant l’oferta comercial i d’oci de la ciutat, tot realitzant les campanyes necessàries perquè la ineludible reforma del tram de Diagonal fins el Passeig de Sant Joan sigui una realitat.

missió

Dinamitzar, consolidar i recolzar l’activitat econòmica dels establiments de l’avinguda Diagonal i la seva àrea d’influència per tal de convertir-lo en un espai de referència a Barcelona i resta del territori, mitjançant aquelles accions i mesures que es decideixin oportunes, tot actuant com interlocutor i mediador entre establiments, altres entitats i administracions.

valors

Rosa-Diagonal

Pensem en Glocal

Tots aquests aquests valors s’han de regir pel terme glocal, que sorgeix de la unió de globalització i localització, ja que en ple segle XXI és necessari pensar de forma global per actuar en un àmbit local com és el nostre. D’aquesta manera satisfarem nombroses necessitats locals i alhora tindrà una repercussió global. Això ho hem de transformar en una manera de treballar sostenible, perquè així millorarà les condicions i maneres de treball de l’associació i ho transformarà en un bé comú.

Rosa-Diagonal

Excel·lència

Complim i defensem una feina i gestió de qualitat, amb una permanent vocació d’aprendre i de millorar per oferir als associats i a la ciutat en general, una Diagonal pròspera i il·lusionadora.

Rosa-Diagonal

Transparència

Compromís de la Junta Directiva i l’Assemblea per treballar de manera oberta sobre totes les nostres activitats i pressupostos.

Rosa-Diagonal

Ètica i Pluralitat

Treballem des d’una visió d’igualtat per a tots els associats que formen part de la nostra associació i amb les mateixes oportunitats de representació.

Rosa-Diagonal

Passió

Creiem en tot allò que fem. Estimem el comerç, estimem la Diagonal, estimem l’associacionisme, estimem Barcelona i la seva gent, estimem la gent que ens visita. Per aquest motiu coneixem el potencial per millorar el dia a dia dels nostres associats.

Rosa-Diagonal

Confiança

La base de la nostra tasca és donar solucions als establiments associats sempre des d’un clima de confiança.

Rosa-Diagonal

Col·laboració

Cerquem las sinèrgies amb les administracions, les institucions i altres actors de la societat. Tenim la vocació de treballar de forma plegada amb la resta d’associacions de comerciants de la ciutat.

Rosa-Diagonal

Compromís

L’associació està compromesa amb l’entorn social; per això realitza accions en benefici d’aquest entorn i de les persones que ens envolten.

Rosa-Diagonal

Sostenibilitat

Totes les accions de l’associació han de fer compatible el creixement econòmic i la preservació de la biodiversitat. Així com treballar plegats amb altres agents per evitar la degradació del nostre entorn.

Rosa-Diagonal

Solidaritat

Som una entitat oberta i amb vocació de servei i col·laboració. El nostre compromís també està en ajudar a qui no disposa dels recursos adients.